Meer info? +32 50 28 90 03 | secretariaat@maritiemekringzeebrugge.be

Over Maritieme Kring Zeebrugge

De Maritieme Kring Zeebrugge is een besloten business club met een open mind voor actuele topics. We vormen al bijna 50 jaar een netwerk dat bijdraagt aan de toekomst van de Zeebrugse haven en haar bedrijven. Bent u een bevlogen ondernemer, bedrijfsleider, beleidsmaker of toeleverancier binnen de havenwereld? Dan hebben u er graag bij! Maak u klaar voor boeiende ontmoetingen met andere leden en keynotesprekers, tijdens business lunches of exclusieve afterwork-activiteiten. De Zeebrugse haven heeft ambitie. Wij, decision makers, toch ook?! Laat ons samen een maritieme vinger aan de pols houden!

Doel

Maritieme Kring Zeebrugge is een business club die decision makers uit verschillende niches samenbrengt. Ons ultieme doel is om onderlinge kruisbestuiving te stimuleren, en zo de haven van Zeebrugge te laten floreren. In de snel evoluerende economische context van vandaag, is een helikopterview erg belangrijk. Onze inspirerende netwerkevents met boeiende keynotesprekers, dragen net bij om in een informele sfeer nieuwe banden te smeden. Onder het proeven van Zeebrugse specialiteiten en een goed glas wijn, laten we de anders gebruikelijke zakelijkheid even varen. Business, met een pleasure-kantje.

Onze leden

“Conferre Capita”, betekent letterlijk “de hoofden samenbrengen”. Een Latijnse uitdrukking die perfect past bij de visie van Maritieme Kring Zeebrugge. En waarmee we de top van de havenbedrijven en overheidsdiensten bedoelen, over alle geledingen van de supply chain heen. Onze leden situeren zich in diverse sectoren: van containertrafiek en goederenoverslag tot ro/ro-verschepingen en offshore- of cruisediensten. Toch gaan we prat op het besloten karakter van onze business club. Duurzame bruggen slaan.
Dát is de drijfveer van ons bestuur!

Bestuur

Geert VANDECAPPELLE, voorzitter
Johnny HOFMAN, ondervoorzitter
Olivier CROUSEL, secretaris-penningmeester
Stefaan HOPPE, bestuurder-commissaris
Stijn MAELFYT, bestuurder

Dochterclub:
ERE-KRING haven Zeebrugge

Fernand DUCHEYNE, voorzitter
Roel VERLIEFDE, ondervoorzitter
Luc De Deyne, bestuurder-commissaris

Bevriende clubs

Anker Club Gent-Terneuzen

Website

Brabo Club Antwerpen

Website

Oostendse Havengemeenschap vzw

Website

Futureproof ondernemen? Laat u inspireren!

Innovatie in de maritieme sector? Niets evolueert sneller. Laat businessopportuniteiten en trends niet aan u voorbijgaan! Via onze netwerkactiviteiten voelt u de hartslag van de haven. Nieuwe inzichten verwerven, inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen onder gelijkgestemden. U komt toch ook?